×

KVĚTNOVÉ AKCE na hřišti

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem KVĚTNOVÉ AKCE na hřišti

KVĚTNOVÉ AKCE na hřišti

První třetina letošního roku je už za námi, ze 17. golfové sezóny jsme odkrojili další měsíc a všichni si určitě společně přejeme aby se konečně ustálilo počasí a od brzkého rána nás doprovázely příjemné teploty. V dubnu se nám hodně rozpršelo což významně pomohlo k růstu rafů, hned po velikonocích jsme stihli aerifikaci na greenech, takže s novým měsícem, který máme celý před sebou, se nám už začnou v rezervačních štaflích objevovat také blokace časů na hřišti určené firemním nebo skupinovým turnajům.

A abychom  měli všichni stejné informace o nadcházejících dnech a týdnech, tak vám zase po měsíci zasíláme souhrn nejdůležitějších akcí, které jsou u nás připravené:

VALNÁ HROMADA spolku Golf Club Český Krumlov  – 8.5.

Srdečně tímto zveme naše členy a členky klubu k řádné členské schůzi, která se koná v neděli 8.5. od 15,30 v sídle našeho klubu – což je budova golfové klubovny. VH naváže na Prezidentský pohár, netradičně bude začínat diskusí, kterou volně otevřeme před vyhlášením turnaje a vedle schválení účetních závěrek za rok 2021 budeme hlavně s vámi diskutovat nad návrhem nového ceníku členství od sezóny 2023.

GOLFOVÉ TURNAJE, na které se můžete přihlásit a zahrát si o připravené ceny:

8.5. – neděle – klubový turnaj otevřený všem, kteří si rádi zahrajete čas od času soutěžní golf 🙂 Prezidentský pohár na 12 jamek s úpravou HCP, s připravenou malou snídaní v klubovně a dobrým větším obědem po hře (řízkový bufet). Kdo bude mít po turnaji zájem, může si samozřejmě dohrát zbývající jamky :-). Hřiště bude pro neturnajové rezervace otevřené do 9,40 a následně od cca 12,00 (dle celkového počtu přihlášených hráčů do turnaje).

10.5. Santal jihočeská golfová senior liga – hrát mohou hráči a hráčky ročníku 1972 a starší – start turnaje je posunutý na 10.hodinu, ještě stále zbývají volná místa na přihlášení, hřiště otevřeme pro rezervace mimo turnaj okolo 15.hodiny – upřesníme v pondělí 9.5.

19.5. Krumlovská odpolední dvanáctka – startovní časy jsou mezi 15 – 16 hodinou, můžete si sestavit vlastní flighty na přání, nevyhlašujeme vítěze a všechny, kteří se zúčastní jednotlivých kol, srdečně pozveme na finále Dvanáctky, které bude  ve středu 28.9.  (volný den – státní svátek). Původní termín 27.9. tím padá, o hodnotné ceny si zahrajete o den později kdy mnozí z vás nemusíte do práce)

Další otevřený klubový turnaj ze série GOLF&GOURMENT pro vás chystáme na neděli 5.6.22

 

GOLFOVÉ TURNAJE, které uzavřenou hřiště částečně nebo úplně:

UZAVŘENÉ HŘIŠTĚ  14. – 15.5. -akce – II.LIGA ČGF – s předpokládanou účastí více než 100 hráčů a hráček zastupujících soutěžní družstva mužů a žen z regionu JIH A STŘED dle rozdělení ČGF. Zároveň bychom jenom chtěli připomenout, že soutěžní družstva v pátek 13.5. absolvují u nás tréninková kola – dopoledne jsou ještě volné teetimes, ale odpoledne je už hodně vyblokované

20.5. – z důvodu konání firemního turnaje a blokace dalších hracích časů pro ubytované hotelové hosty, nebude hřiště otevřené pro vaše rezervace dříve než v 15,30 hod

21.5. – hřiště budeme otevírat od 13,10 hod – ráno je opět uzavřené kvůli menšímu firemnímu turnaji a dále je zde blokováno několik dalších hracích časů pro skupiny na hotelu

28.5. – hřiště bude uzavřené pro skupinu hotelových hráčů a hráček v čase 9,30 – 12,30 – před i po budou vstupy na hřiště bez omezení

 

Přejeme vám všem pohodový měsíc květen plný příjemných zpráv, úspěchů v profesním světě, lásky vašich blízkých, pevné zdraví a kdykoliv se dostanete na golf, ať máte štěstí na počasí a nemusíte se schovávat před kapkami deště nebo bouřkami.

 

 

 

 

%d blogerům se to líbí: