×

Nový partnerský resort – Cihelny

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Nový partnerský resort – Cihelny

Nový partnerský resort – Cihelny

V údolí řeky Teplé, nedaleko Karlových Varů, leží zelený ráj. Ráj, který navrhla jedna z největších postav golfové historie – Gary Player. Za 18jamkovým golfovým hřištěm, slavnostně otevřeným v roce 2001, stojí slavný Černý rytíř.

Vítejte v Cihelnách a také v našem novém partnerském resortu pro letošní rok 2018!

Jaká konkrétní nabídka je pro vás a váš doprovod na letošní rok připravená?

– pokud se ubytujete ve dnech NE – PÁ ve Wellness Hotel & Golf resortu Cihelny minimálně na 1 noc, získáte 1 green fee zdarma! (platí pro členy klubu při předložení členské kartičky), ostatní hráči z jiných klubů, kteří vás budou doprovázet, budou hradit cenu fee pro hotelového hosty

– další hra následující den či dnech na tomto úžasném hřišti vám bude účtována za zvýhodněnou cenu pro hotelové hosty – tj. unlimited golf (neomezená hra na Gary Player’s Course + Honey Course + driving)

– protože je resort vzdálen od centra Karlových Varů pár kilometrů, můžete hru a pobyt na hřišti spojit s prohlídkou tohoto magického města v západních Čechách

Za nás moc doporučujeme ke golfovému výletu a zároveň se už teď těšíme na členy GC Cihelny, kteří zavítají na stejnou nabídku k nám do Svachovy Lhotky!

Prezentaci Wellness Hotel & Golf resortu Cihelny najdete na webových stránkách ZDE

%d blogerům se to líbí: